ספרים, רבותיי, ספרים

אבל מודפסים. הקִדמה והספרים הדיגיטליים לא עושים לי את זה. בשביל לקרוא, צריך להחזיק ביד ספר, עם מגע של ספר וריח של ספר


השבוע, נפתחו חגיגות שבוע הספר. אני אוהבת את שבוע הספר ובכלל, אני מסוג האנשים שאוהבים ספרים מודפסים. אוהבת חנויות ספרים, בתים עם ספריות עמוסות. אני גם מעריצה סופרים ומאז שאני בכיתה ד' בערך, יש לי מנוי לספרייה. הספרנית שלנו ביונתן מפרגנת ואומרת שאני מהקוראים המתמידים והיא מקפידה לשמור לי את הספרים החדשים. תמיד אהבתי ספרים ובשנים האחרונות, חזרתי לקרוא הרבה. גם האיש קורא המוןהוא אוהב ספרי מתח ומחשבה, אני אוהבת רומנים קלילים ונחמדים, ספרי עידן חדש ומודעות וניהול וכאלה.

אבל אני אוהבת אותם כשהם מודפסים. הקִדמה והספרים הדיגיטליים לא עושים לי את זה. שמעתי לאחרונה שתכף גם יתחילו לצאת ספרים מוקלטיםלי, באופן אישי, לא בא שמישהו יקריא לי סיפור, אבל אני לא קובעת ומקורות יודעי דבר ומביני עניין אומרים שיש לזה ביקוש, רק אומרת שלא יבנו עליי.

ראיתי פרסומים שמחסן הספרים של "ידיעות ספרים", בחולון, נפתח לקהל הרחב לכבוד שבוע הספר וחשבתי לנסוע. זו נשמעה לי חוויה נהדרת. בסוף, זה לא הסתדר לי. ככה זה כשגרים בגולן. חולון קצת רחוקה, זה לא קפיצההתאכזבתי שהתכנית השתבשה, אז כפיצוי קטן ארגנו לנו, ב"יום הגולן", יריד ספרים יד שנייה, בהאנגר במתחם "צנובר". טוב, ברור שאין מה להשוות, אבל מודה שזו הייתה חוויה די נחמדה, להתפנק בספרים שווים בחמישה שקלים ויותר מזה, היה מקסים לראות אנשים יוצאים עם סלים עמוסים בספרים שקנו.

עינת שימשוני, הסופרת המקומית, מכרה את ספריה וחילקה חתימות כמו בדוכני שבוע הספר הרציניים ומשמח לראות שספרים תמיד היו ויישארו אוצר אהוב.

ב"יום הגולן", היה יריד ספרים יד שנייה, בהאנגר במתחם "צנובר". טוב, ברור שאין מה להשוות, אבל מודה שזו הייתה חוויה די נחמדה, להתפנק בספרים שווים בחמישה שקלים ויותר מזה, היה מקסים לראות אנשים יוצאים עם סלים עמוסים בספרים שקנו

אחלה חגיגה גולנית

אם כבר הזכרתי את "צנובר", אז הייתה אחלה חגיגה גולנית. היו מתקני אתגר לילדים, המון דוכני אוכל ותצוגה ומכירה של אמני הגולן. היה מכל עמוס בתפוחי הגולן שחולקו חופשי, צלמי מגנטים, פינות ישיבה מפנקות ועוד. המופעים היו של אמנים מקומייםשי חזן, מאניעם, ענת מלמוד המהמהמת, מרמת מגשמים, שהשיר שלה "להיות שמחה" מככב אצלי בפלייליסט שלוש פעמים ברצף. היו גם חבורת ילדי הקרקס, מנוב, שעשו להטוטים מקסימים, עפתי עליהםוהיו עוד כמה מקומיים שיסלחו לי שפספסתי אותם והמופע המרכזי – "ג'יין בורדו" שלנו, הלא היא דורון טלמון, היפה והמוכשרת מרמות, שאירחה את אמיר דדון. איזה כיף לנו שיש כאלה כוכבים מתוצרת הגולן. בקיצור, מצאנו לנו ספסל מרופד ונהנינו מההופעה, פגשנו הרבה אנשים, היה שמח וכיף ב"יום הגולן".

עכשיו תחילתו של פסטיבל הדובדבן בגולן ועוד פסטיבלים נהדרים שמתוכננים בצפת ובגליל, במהלך הקיץ. חגיגות ופסטיבלים זה תמיד כיף וטוב שיש תירוץ לחגוג. חג הספר, חג הדובדבן, חג הגולן, חג הכלייזמרים ועודהעיקר שיהיו לנו חגים ונהיה תמיד בשמחות.

פברואר 2025

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
אירועים שיתקיימו ב 1st פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 2nd פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 3rd פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 4th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 5th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 6th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 7th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 8th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 9th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 10th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 11th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 12th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 13th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 14th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 15th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 16th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 17th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 18th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 19th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 20th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 21st פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 22nd פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 23rd פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 24th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 25th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 26th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 27th פברואר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 28th פברואר
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות

× היי איך נוכל לעזור לך?