מנכ"ל תיירות עין גב וכפר הנופש עין גב ב-18 השנים האחרונות, חיים סתתיהו, נבחר לקדנציה נוספת בתפקידו. על הפרק: שדרוגים ושיפוצים
ברכות לחיים סתתיהו (61), נשוי + 3, חבר קיבוץ עין גב, שנבחר לקדנציה נוספת, כמנכ"ל תיירות עין גב וכפר הנופש עין גב. סתתיהו הוא בוגר לימודי מנהל עסקים ומוסמך לניהול בית מלון ומנהל בתחום ענף המלונאות למעלה מ-32 שנה. הוא מנהל את כפר הנופש עין גב במהלך 18 השנים האחרונות ובנוסף, משמש כמנכ"ל תיירות עין גב.
סתתיהו אומר כי בימים אלו, החלו שני פרויקטים בכפר הנופש עין גב, בעלות של מעל 9 מיליון ש"ח, לבניית 30 חדרים ברמה גבוהה, המיועדים לזוגות. החדרים ייבנו מול הכנרת. כמו כן, ישודרגו 20 מחדרי המלון, המיועדים בעיקר לקבוצות תיירים מחו"ל. שדרוג חדרים אלו צפוי להסתיים בתחילת מרץ 2018.
"הרחבת ופיתוח כפר הנופש הנם חלק מתהליך של השנים האחרונות, המשך רצף של התחדשות ושדרוג בכפר הנופש והיערכות לקראת העלייה המסתמנת בתיירות", אומר סתתיהו.
עוד מוסר סתתיהו, כי בנוסף לבנייה והשדרוג בכפר הנופש עין גב, מתקיימות עבודות שדרוג ב"מסעדת הדגים" המפורסמת, על חוף הכנרת, שהוקמה לפני שבעים שנה. שיפוץ המסעדה ייעשה בשני שלבים. בכניסה למסעדה, תעוצב מבואת המתנה מרווחת עם פינת ישיבה, למפגש לפני הארוחה, או להמתנה לכניסה. מחוץ למסעדה, ייווצרו אזורים רחבים יותר הפונים לנוף הכנרת.
המסעדה לא תשנה את אופייה הקולינרי ותמשיך להגיש מנות של דגים טריים מהכנרת וסלטים טריים מתוצרת חקלאי הגליל והגולן, אך עיצובה ישודרג בהתאם לרוח העידן החדש.
"מספר המושבים במסעדה בכל אגפיה יהיה מותאם ל-250 סועדים. נהפוך להיות מסעדה עכשווית, המותאמת הן לקהל של משפחות וזוגות וכן לאירוח קבוצות באגפים נפרדים. השדרוג במסעדה בלבד יעלה מעל שלושה מיליון ש"ח".
בהמשך השנה, מתוכננת פתיחה מחודשת של "מפגש הדייגים", שממוקם בנמל עין גב והוקם על ידי דייגי עין גב, בו מוגש תפריט של דגי הכנרת הטריים ומתקיימים בו ערבי מוזיקה ים-תיכונית וישראלית.
ברכות למנכ"ל תיירות עין גב, חיים סתתיהו, לשנת גשמים ותיירות!