אחרי שנים רבות בתעשיית היין בגולן, שלום בלייר פותח שולחן ומציע סדנאות, בנות כשעתיים, על מה שלא ידעתם שמעניין אתכם ביין
עבודה רבת-שנים ביקב ולאחר מכן בבית הספר ליין, השאירה ידע רב בנושא ואהבה בלתי מתפשרת עם עולם היין. משך שנים ערכתי טעימות למשפחה, חברים, שכנים, ותיקי קצרין ועוד.
החלטתי להפוך זאת למיזם. ערב טעימה של גבינות ויין, בביתי. הערב ילווה בהרצאה על תעשיית היין המתחדשת בארץ ותשובות על שלל הנושאים שמעניינים אנשים שמתעניינים ביין. הסדנאות הללו מיועדות בעיקר לצימריסטים ולאורחים שמגיעים לגולן, אך גם לאנשי הגולן, מקצרין ומהיישובים.
אמזוג 6-7 יינות מזנים שונים ומיקבים שונים בגולן. אסביר על היינות, עיקרי תורת הטעימה ואספר גם על התפתחות ענף היין בארץ בשנים האחרונות ובמיוחד בגולן. הערב ילווה בגבינות, לחם וקרקרים, ירקות, שמן זית. התכנון הוא לסדנה של כשעתיים, אך זה פתוח לרצונות המשתתפים.
נקיים את הערבים הללו בימי חמישי בערב. אנשים מוזמנים לתאם זאת אתי בטלפון. כמובן שיש גם אפשרות לקיים מפגשים לקבוצות סגורות של מקומות עבודה וכו' ואז גם להתאים טעימות מיוחדות לפי הזמנה.
הקמתי אתר פעיל בפייסבוק: "הגולן בכוס יין". מוזמנים להיכנס.
שלום בלייר,