יש עליך דפי טחינה?

מוצרי מזון חדישים ומקוריים, שפותחו על ידי הסטודנטים מהחוג למדעי המזון בתל-חי, הוצגו בפני בכירי תעשיית המזון בארץ, בכנס "חדשנות בענף המזון"


סיגל סירואה, תל חי

מוצרי מזון חדשים ומקוריים אשר פותחו על ידי הסטודנטים מהחוג למדעי המזון, במכללה האקדמית תל-חי, הוצגו בכנס "חדשנות בענף המזון". הכנס נערך בתל-חי, בשיתוף עם מכון המחקר מיג"ל. למעלה מ-300 טכנולוגים של מזון ובכירי תעשיית המזון מהחברות המובילות בארץ, השתתפו בכנס שנערך זו השנה החמישית ברציפות והתרשמו מהמוצרים, שחלק מהם אנו צפויים לראות על המדפים בקרוב.

בין המוצרים החדשים שפותחו: כדורי שוקולד מתפוצצים עם משקה חלבי, חטיף פרי עם מיץ פרי בתוכו, תפוחים בטעמים, קפסולות תה בצבעים טבעיים, כוס קפה אכילה "ביס קפה", קרטיב אלכוהול קוקטילי, ארטיק מוזלי, חטיף כדורי פרי, דפי טחינה, קוטג' טבעוני ועוד.

חברת "תנובה" משתפת פעולה עם החוג למדעי המזון זאת השנה השנייה, דרך הסדנה לפיתוח מוצרי מזון חדשים. חלק מהמוצרים שפותחו השנה נעשו על פי רעיונות משותפים של החברה והסטודנטים. הסטודנטים קיבלו ליווי של טכנולוגים בכירים מהחברה, מתוך כוונה שהמוצרים שפותחו בתל-חי ישווקו ב"תנובה".

חברת "תנובה" משתפת פעולה עם החוג למדעי המזון זאת השנה השנייה, דרך הסדנה לפיתוח מוצרי מזון חדשים. חלק מהמוצרים שפותחו השנה נעשו על פי רעיונות משותפים של החברה והסטודנטים. הסטודנטים קיבלו ליווי של טכנולוגים בכירים מהחברה

שיתופי פעולה אקדמיים ומחקרים יישומיים בתחום הפוד-טק הולכים וצוברים תאוצה ומתבצעים בשנים האחרונות בין החוג למדעי המזון בתל-חי, מכון המחקר מיג"ל וחברות המזון הגדולות בארץ. בנוסף ל"תנובה", ניתן למנות כאן גם את "שטראוס", "קוקה קולה", "פריגת", מחלבות רמת הגולן ועוד. שיתופי פעולה אלה נעשים כחלק מהמהלך של הקמת מכון מזון לאומי בגליל, עליו הכריזה הממשלה בתכנית הצפון, בעלות התחלתית של 21 מיליון ש"ח.

הכנס, הנחשב לאחד הכנסים הגדולים והחשובים בתחום המזון בארץ, התמקד השנה בנושא "פוד-טק בגליל – אקדמיה, מחקר ויזמות". בין הנושאים שנדונו בכנס: חיבור תעשיית המזון הישראלית לחדשנות ומחקר בעזרת האקדמיה, האם הצרכן הישראלי מוכן לפוד-טק, איך הפכנו את הפוד-טק למותג גלובלי, משולש הזהב: יזם-טכנולוגיה-צרכן ועוד.

כמו כן, במהלך הכנס התקיים פאנל שעסק בשאלה "כיצד נצליח לסייע לצמיחת חברות פוד-טק מובילות מישראל".

בכנס לקחו חלק, נשיא המכללה האקדמית תל-חי, פרופ' יוסי מקורי, מנכ"ל המכללה, אלי כהן, אריק דיין, המשמש כיו"ר הוועד המנהל במכללה ומנכ"ל "כרומגן", יו"ר ויסוצקי ויו"ר איגוד תעשיית המזון, שלום זידלר, יו"ר חבר הנאמנים במכללה האקדמית תל-חי ויו"ר  דירקטוריון פעילים, חנה פרי-זן, שותף בקרן PeakBridgePartners"", נדב ברגר  מנהלת קהילת הפוד-טק בישראל, כרמית אורון ועוד.

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
אירועים שיתקיימו ב 2nd דצמבר
אירועים שיתקיימו ב 3rd דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 4th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 5th דצמבר
אירועים שיתקיימו ב 6th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 7th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 8th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 9th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 11th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 12th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 13th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 14th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 15th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 16th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 18th דצמבר
אירועים שיתקיימו ב 19th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 20th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 21st דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 22nd דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 23rd דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 24th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 25th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 26th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 27th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 28th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 29th דצמבר
No Events
אירועים שיתקיימו ב 30th דצמבר
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון
[adrotate group="2"]

תפריט נגישות

× היי איך נוכל לעזור לך?