מסעדת הדגים ומפגש הדייגים בנמל עין גב פתחו את שעריהן לקהל הרחב. המסעדות מציעות מטעמי דגים טריים מהכנרת ותפריטים המבוססים על חומרי גלם טריים ואיכותיים
עם היפתח המסחר בישראל, נפתחו לקהל מסעדת הדגים ומפגש הדייגים, בנמל עין גב. המסעדות ממוקמות לחופה המזרחי של הכנרת, על קו המים. המסעדות מאופיינות באווירה שלווה, כשברקע רחש הגלים, שקיעות מרהיבות ומראה הכנרת המלאה. המסעדות מציעות מטעמי דגים טריים מהכנרת ותפריטים המבוססים על חומרי גלם טריים ואיכותיים ומנות מרעננות ומפתיעות של שף מנור זיתוני, בן קיבוץ עין גב.
במסעדות, תפריטים מגוונים של מנות דגים טריים, לצד מנות נוספות:
"מסעדת הדגים" המפורסמת: לחם פרנה, קרפצ'יו חציל, טחינה, סילאן, צנונית וקרמבל פיסטוק מלוח, כרובית פריכה בציפוי פריך עם רוטב שמנת טחינה חם ועוד. מנות ילדים: חטיפי שניצל דג בציפוי פרורי לחם, פטוצ'יני בתוספת רוטב לבחירה. קינוחים: סושי שוקולד ועוגיות אוראו, פאי מבצק פריך עשיר במילוי קרם שקדים, מסקרפונה פיסטוק וקרם לימון אפוי, פאי בנופי ועוד.
שעות פתיחת מסעדת הדגים – ימים ה'-שבת – 12:00-21:00. טלפון – 04-6658136.
מפגש הדייגים
"מפגש הדייגים" בנמל עין גב, כולל בר משקאות ועטור בצילומי ענף הדיג הישנים, מתחילת הקמתו לפני שמונים שנה. מסבים אל שולחנות העץ, בתוך המבנה ועל דק העץ ממש על שפת הכנרת המלאה. בתפריט: לחם פרנה, מושט שלם מטוגן, נתחי פילה מושט בגריל, פילה בס–נתחי פילה בס בגריל, סיגר דג ים ועוד. תוספות לבחירה – צ'יפס, סלט או טבעות בצל. מנות ילדים: נגיסי שניצל דג בציפוי פרורי לחם, פטוצ'יני ברוטב עגבניות. לקינוח: סושי קוקוס, קרם ברולה וקרמינו ועוד.
שעות פתיחת מפגש הדייגים (כשר) – ימים א'-ד' – 12:00-21:00.
טלפון – 04-6658835.
למידע נוסף על אטרקציות ולינה בעין גב – http://eingev.co.il
כתבות שיכולות לעניין אותך
אולי יעניין אותך גם:
-
סובלנות ואהבת חינם בעין הקשתות
חילוניות ודתיות בט' באב: על חורבות בית הכנסת העתיק "עין קשתות", הממוקם באתר הארכיאולוגי אום…
-
80 לקיבוץ עין גב
לרגל ציון יום הולדת 80 לקיבוץ עין גב, התקיים בכפר הנופש עין גב, טקס הסרת…
-
תיירות עין גב העניקה תעודת עובדת מצטיינת
תעודת עובדת מצטיינת של תיירות עין גב לתושבת קצרין את פתיחת חגי תשרי חגגו הנהלת…